Ook voor indoor trainingen !

Een les reserveren

Cursisten trainen wekelijks op een vaste dag en een vaste lestijd. Er worden lessen verzorgd van maandag tot en met zaterdag. De eerste les begint om 09.00 uur en de laatste les stopt om 17.00 uur. 's Avonds zijn er geen lessen. Uiteraard bent u niet verplicht om wekelijks te trainen, u kunt ook per keer een les aanvragen.

Maak een keuze uit de lijst met structureel- of incidenteel beschikbare lestijden. U kunt daarna uw voorkeur invullen op het verzendformulier; Klik daarna op verzenden. Na het verzenden ziet u opties om uw reservering direct te betalen.

Alle verzoeken voor een reservering worden altijd eerst door Jaap Kremer bevestigd via email.

Bij temperaturen >= 28 graden of <= -5 graden, afhankelijk van de gevoelstemperatuur,  kunnen de lessen worden afgezegd.

Bij (dreigend) onweer zijn er geen lessen of worden lessen gestaakt.  Lessen die worden afgezegd of gestaakt vanwege weersomstandigheden worden niet vergoed en kunnen niet worden ingehaald.

Het is begrijpelijk dat u foto's of filmpjes wilt maken echter, deze mogen alleen gebruikt worden voor eigen gebruik, indien u deze wilt gebruiken voor het plaatsen op social media dan hebt u daarvoor toestemming nodig van Tynyronnen, gewoon even aan Jaap vragen dus.