Ook voor indoor trainingen !

Tarieven v.a. € 27,50 excl. btw per les.

Betaalmogelijkheden via Ideal (via uw eigen bank), creditcard of PayPal.

 

Proefles / aanlegtest

Eénmalige les om te bepalen of uw hond belangstelling heeft voor schapen en of er enige vorm van aanleg aanwezig is. De aanlegtest wordt veel gekozen door mensen die een hond hebben om mee te fokken waarvan zij de aanleg om daarmee met schapen te werken aan willen kunnen tonen met een officieel ondertekende verklaring van Tynyronnen. De proefles kunt u zelf, via deze website reserveren en direct betalen via Ideal. Ook de aanlegtest kunt u zelf reserveren en ook via Ideal, creditcard of PayPal betalen.

 

De eerste 3-5 lessen

Tynyronnen gebruikt een tarievenstructuur waarbij de nieuwe cursist in eerste instantie, nadat de proefles is geweest en is afgesproken dat er met de hond gewerkt kan worden bij de schapen, het hoogste tarief betaalt, eerst in de vorm van 3- tot 5 probeerlessen. Deze lessen kunt u zelf via deze website reserveren en direct betalen via Ideal, creditcard of PayPal.

 

Maandtarief

Later, na de eerste 3-5 losse lessen, in de vorm van een maandtarief voor in eerste instantie 1 jaar, u betaalt een vast bedrag per maand vooruit  en u  ontvangt daarvoor iedere week 1 les, rekening houdende met de regeling voor feestdagen. Cursisten die binnen een maandtarief meer dan 1 les per week afnemen met meer dan 1 hond betalen een aangepast tarief. Een les duurt ongeveer een half uur, soms iets korter, soms iets langer en worden 1 op 1 gegeven. In principe heb ik een uur per cursist, dat is incl. koffie/thee drinken en evaluatie achteraf indien nodig. Omdat u een vaste lesdag/lestijd hebt bepaalt u zelf hoeveel tijd u kwijt bent aan de trainingsdag. Sommige cursisten blijven b.v. graag wat langer om te kijken naar de cursist die na hen komt, anderen vinden het prettig om vroeg aanwezig te zijn. Het is bij ons een bosrijke omgeving. Cursisten combineren de lesdag graag met een prachtige wandeling.

Bij een maandtarief ontvangt u eens per maand, in principe steeds op de 27ste van de maand, een digitale factuur via email. Deze kunt u voldoen door het bedrag aan mij over te maken via uw bank(overschrijving) of u kunt gebruik te maken van Ideal. Met de factuur wordt een link meegestuurd, als u daarop klikt dan krijgt u de mogelijkheid om direct via Ideal te betalen via, uw eigen bank, creditcard of via PayPal.