Tarieven v.a. € 22,50 excl. btw per les.

Tynyronnen gebruikt een tarievenstructuur-opbouw waarbij de nieuwe cursist in eerste instantie het hoogste tarief betaalt, eerst in de vorm van 3- tot 5 probeerlessen en later in de vorm van een maandtarief voor in eerste instantie 1 jaar, dus een vast bedrag per maand, de cursist ontvangt daarvoor iedere week 1 les. Cursisten die meer dan 1 les per week afnemen of komen trainen met meer dan 1 hond betalen een lager tarief. Een les duurt ongeveer een half uur, soms iets korter, soms langer en worden 1 op 1 gegeven. In principe heb ik een uur per cursist, dat is incl. koffie/thee (gratis) en evaluatie indien nodig. Omdat u een vaste lesdag/lestijd hebt bepaalt u zelf hoeveel tijd u kwijt bent aan de trainingsdag. Sommige cursisten blijven b.v. graag wat langer om te kijken naar de cursist die na hen komt, anderen vinden het prettig om vroeg aanwezig te zijn. Het is bij ons een bosrijke omgeving. Cursisten combineren de lesdag graag met een prachtige wandeling.

 

Opbouw soorten tarief:

- Proefles;

- 1-5 lessen;

- Maandtarief

 

Ik zet niet graag mijn tarieven en leveringsvoorwaarden op mijn website. Dat heeft te maken met mogelijk misbruik door concurrentie en verzamelsites die deze informatie ongevraagd publiceren maar nooit updaten. Maar uiteraard ben ik van harte bereid om u, als u dat wenst, via email een exemplaar van mijn tarieven en/of  leveringsvoorwaarden te sturen. U kunt daarvoor gebruik maken van onderstaand formulier.

 

Lessen betalen:

U ontvangt een digitale factuur via email. Deze kunt u voldoen door het bedrag aan mij over te maken via uw bank of u kunt deze contant betalen. In uw emailbericht van de factuur krijgt u de mogelijkheid om gebruik te maken van IDEAL . Als u daarop klikt dan krijgt u de mogelijkheid om direct via Ideal te betalen via uw eigen bank of via PayPal.